‘Nog even Zondag’ 
‘Nog even Zondag’ 

‘Nog even Zondag’ 

Op 26 november 2017 was ik te gast bij het radioprogramma ‘Nog even Zondag’. Met presentatrice Marleen Stelling had ik een gesprek over mijn ‘zondagsgevoel‘. Benieuwd naar het resultaat? Luister de uitzending hier terug.

2 Reacties

  1. Beste Gerard,
    In het interview trof me aan het eind jouw opmerking dat ‘je God vooral in de medemens ontmoet’. Ook bij mij heeft het heel lang geduurd voor ik van het denkbeeld af was dat God een strenge (blanke) man was met een witte golvende baard, die alles streng maar rechtvaardig in de gaten hield. Tegenwoordig denk ik ook dat God in de medemens aanwezig is en dat het ook iets verklaard over de “alomtegenwoordigheid” van God. Het heeft heel lang geduurd voor dat bij mij dat kwartje viel, waardoor er ook vele puzzelstukjes op hun plaats vielen. Het is eigenlijk een proces van jaren geweest…….. Leuk om dit bij jou ook zo te herkennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *