Dominee Gerard
Over mij

Over mij

Tja wat vertel je allemaal over jezelf als je je voorstelt aan nieuwe mensen? Hoe je heet, hoe oud je bent, of er een speciaal iemand in je leven is en wat je in het dagelijks leven ‘doet’. Laat ik daar allemaal maar dan eens mee beginnen. Mijn naam is Gerard Wolfert, ik ben 34 jaar oud en ik ben getrouwd met Susanna en trotse vader van Pieter-Bouke en Niels.

En dan…wat doe ik in het dagelijks leven? Ik ben 30 uur per week werkzaam als predikant in de Protestantse Gemeente ‘De Achthoek’ te Scherpenzeel. Ik ben geïnteresseerd in hoe de kerk en geloofsgemeenschappen zich de komende jaren gaan ontwikkelen, ik sta thuis graag in de keuken en heb een passie voor muziek. Ik speel zelf trompet en piano en heb een vrij brede muzieksmaak van dixie, bebop, electroswing, Franse chansons, Beethoven en Bach tot Taizé. Daarnaast vind ik het leuk om met muziek- en videobewerking bezig te zijn en heel af en toe komt het er dan ook nog eens van dat ik zelf eens een gedicht schrijf of een lied vertaal/hertaal.

Dit lijkt mij op zich wel genoeg. Voor de rest wordt met name duidelijk wie je bent uit wat je zegt en doet. Dus veel plezier bij het lezen van mijn blog zou ik zeggen!